Предимства на SELITBLOC 1,5 мм GripTec

SELITBLOC 1,5 мм за винилни подове

Подложката за винилни подове SELITBLOC 1.5mm GripTec е разработена специално за изискванията на най-модерните винилни и дизайнерски подови настилки. Тя позволява използването им в по-особени случаи, като например във влажни помещения, при поставяне върху подови отопления или при изключително натоварване на подовата настилка в обществени помещения. Основните предимства на тази висококачествена подложка се изразяват в три насоки : 

1. Предпазва скъпата подова настилка от повреди при неравности на основата, както и от открояването на тези неравности върху подовите панели. Освен това GripTec антиплъзгащата повърхност не позволява разместването на отделните подови панели при продължително движение върху тях.

2. Подобрява комфорта за живеене. Тук се включва редуцирането на отразения шум, както и значителното намаляване на шума при ходене в долното помещение, и не на последно място щаденето на ставите при ходене по настилката.

3. Третото, но не и по значение предимство е изключително лесното полагане благодарение на опаковката "тип хармоника " ( easy lay )  и пъзелното странично снаждане ( easy click ), както и лесното разкрояване благодарение на цялостно оразмерената повърхност ( easy cut )