Строителни изложения Франкфурт и Хановер 2016 - Германия

   През януари 2016 г. екип на ЛОГОС ТРЕЙД отново посети част от своите партньори на едни от най-големите изложения в Германия за строителство, интериор и декорация. В проведените с тях срещи се запознахме с новите тенденции в интериорния дизайн, както и някои нови продукти предлагани през 2016 г. Впечатляващо беше представянето на нашия дългогодишен партньор SELIT Daemmtechnik GmbH (виж снимките ), където на площ от 300 м2 бяха показани топ постиженията в областта на подложките за различни видове подови настилки. Почти на половината щанд беше представен най-иновативният и значим продукт на SELIT - специализираната подложка за висококачествени винилни подове SELITBLOC 1.5 mm, отговаряща на най-високите изисквания на европейските норми за този вид продукти.

  На изложението Heimtextil 2016 във Франкфурт проведохме двудневни срещи с различни производители на продукти за интериор и декорация, като се запознахме и с новите насоки в бранша. На щанда на SACHEX GmbH, чиито дългогодишен официален представител за България е Логос Трейд, се запознахме и с новите актуални интериорни продукти на фирмата за 2016 г. най-интересни от които бяха декоративната облицовка за стени от високоплътен EPS " Ambiente " ( имитация на естествен камък ), новата розетка "Heike", както и специалната лайсна за монтаж на скрито LED осветление " DANA ". Информация за продуктите, приложението им и техни снимки може да намерите в раздела " Продукти ".

   Заедно с мениджърите на SELIT и SACHEX начертахме стратегията за успешното представяне на новите продукти на българския пазар.