15.02.2016 - От мес.март 2016 г. три нови интериорни продукта от Германия на пазара в България

От началото на мес.март 2016 г. Логос Трейд въвежда на пазара в България три нови продукта на немския си партньор SACHEX GmbH. Те са предназначени за интериорно оформяне на вътрешни помещения, за да имаме по-модерна и интересна визия на дома си.

  Първият продукт е един изключително интересен декоративен панел от високоплътен EPS, който има визията на облицовка от естествен камък и придава неповторим облик на декорираните с него повърхности. Панелите се залепват един до друг без да се получават фуги. Те са леки и се поставят изключително лесно. Повърхността им може да бъде боядисана с вододисперсни бои. Прилагаме и един пример на оформена с тези панели стена, с което се надяваме да стимулираме Вашата креативност.

  Вторият просукт е една изчистена розетка от високоплътен EPS с изключително качествена повърхност, която освен за оформянето на пространството около полилея може да се използва и за декориране на различни повърхности от стената или ниши с цел придаване на по-нестандартна визия. Отново прилагаме и един снимков материал за това.

  Третият продукт е свързан с навлизането все повече в бита ни на светодиодното ( LED ) осветление. Това е една специализирана лайсна от високоплътен EPS, предназначена за монтаж на скрито LED осветление, която може да видите на приложената снимка. Надяваме се с това да помогнем на всички, които монтират или прилагат в дома си този вид осветление.

  В заключение пожелаваме на нашите дистрибутори успешни продажби на новите продукти, а на нашите многобройни клиенти креативното им прилагане, за да бъде домът Ви още по-неповторим и уютен.