Фирма Логос Трейд

Със своя дългогодишен опит на пазара в България ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД се утвърди като един от водещите вносители и дистрибутори на качествени и новаторски продукти за топлоизолация и декорация на редица големи немски и европейски производители.

Още през 1996 г. наложихме на пазара първата XPS изолационна плоскост за вътрешно приложение DEPRON. През следващите години успешно разширихме продуктовата гама с изолационни ролки и пана за таван от експандиран полистирол. Допълнително обогатихме портфолиото на фирмата с продуктовите групи „Армиращи мрежи за замазки” и „Декоративни полистиролни первази”.

През 2003 г. започнахме дългосрочно сътрудничество в областта на вътрешните топлоизолации с един от водещите европейски производители – немската фирма SELIT. За първи път представихме на пазара новата изолационна плоскост SELITRON, както и качествено нова група продукти в областта на подовите настилки – висококачествени XPS подложки за ламинат и паркет с марката „FLOOR KOMFORT”.

През 2009 г. за пръв път представихме висококачествени продукти за топлоизолация и декорация със собствена търговска марка „LOGODOM”.  2010 г. бележи началото на дългосрочното ни сътрудничество с немската фирма SACHEX GmbH  като изключителен техен партньор във вноса и дистрибуцията на артикули от полистирол за интериор и декорация. В началото на 2012 г. започнахме дистрибуцията на две големи  групи стоки като основен партньор на фирма CEZAR – AL и PVC профили за фаянс и AL и PVC преходни лайсни. От септември 2012 г. затвърдихме нашите успехи с още едно постижение – сключения съвместно с немската WETRI GmbH договор за търговско представителство на фирма „FREUND VICTORIA“  в България -  една от водещите фирми за производство на градински инструменти.

Нашите продукти се доставят до над 150 партньори от цялата страна, между които и редица големи търговски хипермаркети за строителни материали като BAUHAUS, MASTERHAUS, BAUMAX, PRAKTIKER, АЛАТИ, БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ, PRACTIS и др. Основни принципи в работата с клиентите ни са коректност, лоялност, точност и бързина на доставките, постоянна складова наличност, непрекъсната рекламна и пазарна подкрепа на нашите партньори. Присъединете се и Вие към голямото семейство партньори на ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД и се насладете на удоволствието от работата с нас и нашите продукти.